Cupa “BSP ARENA” la FOTBAL Amator

Competitia se desfasoara in baza sportiva “BSP ARENA” din Strada Moinesti,
Bucuresti, sector 6,  pe terenul sintetic de ultima generatie , dimensiuni 22m/43m, dotat cu vestiare moderne ,dusuri apa calda, parcare privata, terasa cu bauturi racoritoare. Cupa se repeta cu regularitate lunara, doar in zilele de weekend.

Echipele vor fi formate din 5 jucatori de camp + 1 portar si rezerve, total de maxim 12 jucatori. Echipele participante trebuie sa depuna lista cu numele jucatorilor in momentul efectuarii platii de inscriere.

Echipele ce se inscriu si platesc taxa aferenta vor fi trase la sorti cu 2 zile inaintea inceperii competitiei.

Se vor forma  grupe de 4 sau 5 echipe iar primele 2 din fiecare grupa sa vor califica in fazele eliminatorii, optimile, sferturile, semifinalele si marea finala. Dupa calificare echipelor din grupe se organizeaza tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii de joc pentru fazele eliminatorii.
Taxa de participare este de 250 lei pentru participarea la intreaga competitie, se poate face direct la terenul de fotbal sau prin transfer bancar, detalii suplimentare la telefon 0749 300 900.

Premiile pentru locurile 1 si 2 sunt in echipament sportiv, mingi de fotbal, cupe, medalii si alte premii.

Se joaca fotbal de calitate, interactiv pe terenul sintetic de ultima generatie, dimensiuni 22m/43m, beneficiati de incalzire pe timp de iarna, ventilatie naturala pe timpul verii, vestiare moderne incalzite, dusuri apa calda, parcare privata, terasa acoperita unde puteti servi bauturi racoritoare.

Comments are closed.